Om oss

Safetyco

Vi erbjuder våra kunder och partners unika säkerhetsrelaterade produkter som noga valts ut genom vår väl utvecklad urvalsprocess. Våra samlade erfarenhet från säkerhetsbranschen sträcker sig långt tillbaka i tiden vilket ger oss ett stort "know how" om säkerhetsmarknaden. Förutom ett handplockat sortiment direkt från tillverkare satsar vi på att ha en effektiv logistik och fler andra affärsutvecklande mervärden.

Tillsammans med vårt rikstäckande nätverk av partners och återförsäljare kan vi hjälpa er att välja mellan olika produkter och lösningar som passar just er verksamhet

Vår Affärside

Safetyco ska i nära samarbete med återförsäljare verka för att utveckla ett unikt och marknadsanpassat sortiment av säkerhetsprodukter, vi ska tillgodose kundernas behov och därmed skapa lönsamhet för våra partner och oss själva.

Varför Safetyco?

Samma säkerhet och trygghet för alla är vårt motto.  Vi "skalar" bort alla onödiga mellanhänder vilket innebär allt från lägre kostnader till färre transporter och mindre miljöpåverkan. Vår långa erfarenhet av att nära samarbeta med återförsäljare är en stark grund för att vi ska fortsätta att utveckla vårt unika sortiment av säkerhetsprodukter. 

Välkommen till oss!